Turvallinen koti takaa mielenrauhan

Haluaisitko viettää lomasi huoletta tietäen, että kotiasi valvotaan jatkuvasti? Pelkäätkö ajatusta kotiisi tunkeutuvista murtovarkaista?

Verisuren älykäs hälytinjärjestelmä mm:

  • Poissaollessasi ennaltaehkäisee kotimurrot.
  • Yöaikana varmistaa, ettei kukaan pääsee sisälle huomaamatta.
  • Tulipalon sattuessa palohälytinjärjestelmä hälyttää avun paikalle puolestasi, vaikka kotisi olisi tyhjä.
  • Kosteusilmaisimen ja vuotovahdin avulla minimoit vesivahingot.
  • Älylukon avulla päästät lapset tai itsesi sisälle avainten unohtuessa.

Älä epäiröi kysyä. Kartoitamme kotisi nykytilanteen, jonka pohjalta annamme sinulle kattavan käsityksen kotisi turvallisuuden nykytilasta ja ehdotuksen parannuksista.

Verisure-hälytinjärjestelmä tekee kodistasi älykkään. Turvallisuusasiantuntijamme valitsee yhdessä kanssasi kodin suojaksi Verisure Home, Home Plus, Home Premium tai Home All-Inclusive -paketeista tarpeisiisi sopivimman. Kattavan suojan tarjoavan kuukausimaksun lisäksi paketeissamme ei ole piilokuluja: hälytyskeskusvalvonta sekä vartijakäynnit ovat aina maksuttomia asiakkaillemme. Myös vikahälytystilanteissa.

Huomaathan, että turvakartoitus ei velvoita sinua tilaamaan turvajärjestelmää.

Maksuttomat vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä!

Verisuren hälytinjärjestelmä tarjoaa ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän. joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Saat kotisi oviin ja ikkunoihin myös hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjä valvoo jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoi heti, jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa paikalle lähetetään vartija tai tieto välitetään hätäkeskukseen.