Suojaa yrityksesti Verisuren älykkäällä järjestelmällä

Mietitkö lomallakin, onko yrityksesi omaisuus turvassa? Mitä, jos viikonlopun aikana sattuukin vesivahinko? Millainen katkos toimintaasi tulisi pitkälle edenneen palovahingon vuoksi?

  • Verisuren hälytyskeskuspäivystäjät valvovat hälytyksiä vuorokauden ympäri ja hälytyksen sattuessa hoitavat tarvittavat toimenpiteet puolestasi.
  • Murto- ja palohälytystilanteissa liiketunnistimilla varustettujen kameroiden avulla hälytyksen aiheuttaja saadaan selville nopeasti.
  • Hälytysjärjestelmään liitetyn puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjät voivat ottaa suoraan yhteyttä yritykseesi.
  • Verisuren älykäs palohälytysjärjestelmä on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan.
  • Hälytysjärjestelmään liitetyn älylukon avulla voit muun muassa avata oven asiakkaallesi tai tarkistaa sekä ajastaa ovien lukitukset.
  • Voit valvoa tilojesi kosteus- ja lämpötila-arvoja.
  • Ei erillisä kuluja vartijakäynneistä ja huolloista.

Tulemme yritykseesi tekemään turvakartoituksen ja annamme arvion yrityksesi turvallisuuden nykytilasta ja ehdotuksen parannuksista palo- ja murtoturvan osalta.

M&M Kodinturva on kotien turvaamisen lisäksi myös yritysturvallisuuden asiantuntija. Monesti PK-yritysten toimitilat ja varastot on jätetty suojaamatta kalliina pidettyjen järjestelmien vuoksi. Verisuren älykkäällä hälytinjärjestelmällä yrityksen turvaaminen on yllättävän edullista. Hälytinjärjestelmän kuukausimaksu on ennalta tiedossa eikä yllättäviä kustannuksia ole luvassa edes vikahälytyksistä. Hälytyskeskusvalvonta, sekä vartija- ja huoltokäynnit ovat aina maksuttomia myös yritysasiakkaillemme.

Verisuren murtohälytinjärjestelmä tarjoaa ammattimaisen valvonnan. Kamerailmaisimen avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Saat yrityksen oviin ja ikkunoihin myös liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjä valvoo jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoi heti, jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa paikalle lähetetään vartija tai tieto välitetään hätäkeskukseen.

Ilmaisella mobiilisovelluksella seuraat ja hallinnoit yrityksesi turva-asioita helposti; vaikka toiselta puolelta maailmaa!