KOTEIHIN

TURVALLINEN KOTI TAKAA MIELENRAUHAN

Haluaisitko viettää lomasi huoletta tietäen, kotisi on valvottu ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä?
Pelkäätkö ajatusta kotiisi tunkeutuvista murtovarkaista tai huolettaako esimerkiksi lemmikkieläimesi paloturvallisuus?

VERISUREN ÄLYKÄS HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ:
  • Ennaltaehkäisee kotimurrot.
  • Varmistaa yöaikana, ettei kukaan pääse sisälle huomaamatta.
  • Tulipalon sattuessa palohälytinjärjestelmä tekee ilmoituksen suoraan hälytyskeskukseen, josta voidaan hälyttää pelastuslaitos paikan päälle vaikka kotisi olisi tyhjillään.
  • Kosteusilmaisimen ja vuotovahdin avulla minimoit vesivahingot.
  • Älylukon ja mobiilisovelluksen avulla ohjaat sekä valvot kotisi lukitusta vaivattomasti.

Kodinturvakartoituksessa kartoitamme kotisi riskitekijöitä, jonka pohjalta annamme sinulle kattavan käsityksen kotisi turvallisuuden nykytilasta sekä suositukset siitä, miten voit lisätä kotisi ja perheesi turvallisuutta.

Verisure -hälytysjärjestelmä tekee kodistasi turvallisen ja älykkään. Turvallisuusasiantuntijamme valitsevat yhdessä kanssasi kotisi suojaksi Verisuren kattavista paketeista tarpeisiisi sopivimman. Kattavan palvelun tarjoavan kuukausimaksun lisäksi paketeissa ei ole piilokuluja; hälytysvalvonta sekä vartijakäynnit, myös vikahälytystilanteissa, kuuluvat palvelumaksuun.

Huomaathan, että kodinturvakartoitus on maksuton eikä velvoita sinua tilaamaan hälytysjärjestelmää.

Turvallinen koti

MAKSUTTOMAT VARTIJAKÄYNNIT SISÄLTYVÄT HINTAAN,
MYÖS VIKAHÄLYTYSTILANTEISSA

Tarjoamme koteihin Verisuren ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä. Järjestelmät sisältävät kamerailmaisimen, jonka avulla hälytyksen aiheuttaja voidaan todentaa oikeiden toimenpiteiden varmistamiseksi.
Järjestelmään kuuluu kotisi oviin ja ikkunoihin asennettavat hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovat tarrat, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskus valvoo järjestelmää ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, ja reagoi heti jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa paikalle lähetetään vartija tai tieto tapahtumasta välitetään hätäkeskukseen.