YRITYKSILLE

TURVAA YRITYKSESI VERISUREN ÄLYKKÄÄLLÄ HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ

Mietitkö lomallakin, onko yrityksesi omaisuus turvassa?
Mitä jos viikonlopun aikana sattuukin vesivahinko?
Millainen katkos toimintaasi tulisi pitkälle edenneen palovahingon vuoksi?

VERISUREN ÄLYKÄS HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ:
  • Verisuren hälytyskeskuspäivystäjät valvovat hälytyksiä vuorokauden ympäri ja hälytyksen sattuessa hoitavat tarvittavat toimenpiteet puolestasi.
  • Murto- ja palohälytystilanteissa liiketunnistimella varustettujen kameroiden avulla hälytyksen aiheuttaja saadaan selville nopeasti.
  • Hälytysjärjestelmään liitetyn puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjät voivat ottaa suoraan yhteyttä yritykseesi.
  • Hälytysjärjestelmään liitetyn älylukon avulla voit muun muassa avata oven asiakkaillesi tai tarkistaa sekä ajastaa ovien lukitukset.
  • Voit valvoa tilojesi kosteus- ja lämpötila-arvoja.
  • Ennustettavat kustannukset: kiinteät liittymis- ja asennusmaksut sekä kuukausiveloitus, ei erillisiä kuluja vartijakäynneistä tai huoltotöistä.

Tulemme mielellämme tekemään yritykseesi veloituksettoman turvakartoituksen ja annamme arvion yrityksesi turvallisuuden nykytilasta sekä ehdotuksen parannuksista palo- ja murtoturvan osalta.

Turvaa yrityksesi

EDULLINEN TURVARATKAISU YRITYKSILLE

Monesti pk-yritysten toimitilat ja varastot on jätetty suojaamatta kalliina pidettyjen järjestelmien vuoksi.
Verisuren älykkäällä hälytysjärjestelmällä yrityksen turvaaminen on yllättävän edullista, toimitilasta riippumatta. Hälytysjärjestelmän kuukausimaksu on ennalta tiedossa, eikä yllättäviä kustannuksia ole luvassa edes vikahälytyksissä. Hälytyskeskusvalvonta sekä vartija- ja huoltokäynnit kuuluvat palvelumaksuun, myös yritysasiakkaillemme.

Tarjoamme yrityksille Verisuren ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä.
Järjestelmät sisältävät kamerailmaisimen, jonka avulla hälytyksen aiheuttaja voidaan todentaa oikeiden toimenpiteiden varmistamiseksi. Järjestelmään kuuluu yrityksesi oviin ja ikkunoihin hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja.
Hälytyskeskus valvoo järjestelmää ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, ja reagoi heti jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa paikalle lähetetään vartija tai tieto välitetään hätäkeskukseen.

Ilmaisella mobiilisovelluksella seuraat ja hallinnoit yrityksesti turva-asioita helposti; vaikka toiselta puolelta maailmaa.