Palvelut

Lue lisää palveluistamme.

Kameravalvonta

Kameravalvonta on tehokas tapa rikosten ja ilkivallan ennalta ehkäisyyn. Oikein toteutettuna kameravalvonta toimii kun sitä tarvitaan, säästää rahaa ja tuottaa turvallisuuden tunteen asiakkaille sekä työntekijöille.

Tietoliikenne

Toimiva ja luotettava verkkoyhteys mahdollistaa sujuvan sekä huolettoman työskentelyn, niin kotona kuin yrityksessäkin. Toteutamme yrityksille ja yksityisille asiakkaillemme langattomat sekä kiinteät verkkoratkaisut.

Hälytysjärjestelmä

Tarjoamme hälytysjärjestelmät vuosien kokemuksella yrityksiin sekä yksityishenkilöiden tarpeisiin. Yhteistyömme Euroopan johtavan turva-alan toimijan kanssa takaa varman ja toimivan järjestelmäkokonaisuuden.

Suunnittelu

Suunnittelemme hälytys, tietoliikenne- ja kameravalvontajärjestelmät juuri sinun tarpeisiisi soveltuviksi. Opastamme ja ohjeistamme järjestelmien hankinnassa sekä niiden toteutuksissa. Laadimme puolestasi kaikki edellä mainittuihin tarvittavat ilmoitukset ja asiakirjat.

Huolto

Huollamme hälytys, tietoliikenne -ja kameravalvontajärjestelmät vuosien ammattitaidolla. Voit aina olla meihin yhteydessä mikäli hälytys- tai kameravalvontajärjestelmäsi tarvitsee huoltoa tai haluat laajentaa järjestelmääsi.

Järjestelmien integraatiot

Toteutamme myös haasteellisemmat integraatiot eri järjestelmien välillä.

Mikäli haluat liittää esimerkiksi kulunvalvontasi tai kiinteistön automaation hälytysjärjestelmääsi niin autamme sinua mielellämme.